Stichting Opkikker is een stichting die gezinnen met een ziek kind een onvergetelijke dag bezorgd. Alles op basis van vrijwilligers en sponsoring.

 

Medewerkers van heel veel ziekenhuizen in Nederland, melden de gezinnen aan bij de stichting. Kinderen die ongeacht hun ziekte of aandoening , veelvuldig met het ziekenhuis in aanraking komen, krijgen zo de kans om via een onvergetelijke dag samen met hun gezinsleden een dag even de ziekte te vergeten.

 

Hoe belangrijk zo'n dag is, werd duidelijk toen 1 van de kinderen van Astrid in 2012 een super-opkikkerdag heeft mogen meemaken. De impact was enorm. Na die dag werd het gezin ambassadeur om de visie en de naamsbekendheid van de stichting groter te maken. Stichting Opkikker moet het volledig hebben van giften en sponsoring en daar willen wij als Zuss&Co graag ons steentje aan bijdragen.

 

We hebben daarom een speciaal kaartje bedacht; de volledige opbrengst van deze kaart gaat naar de stichting. U kunt het kaartje hier vinden: Stichting Opkikker kaart

 

Nog meer Opkikker producten vindt u hier: opkikker-producten

 

voor meer informatie: zie Stichting Opkikker